Szülinapi egynaposok Dublinból
2016. március 20. írta: Kelta Vándor

Szülinapi egynaposok Dublinból

Szerző: Simonffy-T. Zsuzsa

Sziasztok, hihetetlen, de máris 1 évesek lettünk! Nagyon köszönjük Nektek a hozzászólásokat, megosztásokat, kedveléseket meg úgy egyáltalán az olvasást, bármikor is csatlakoztatok hozzánk az elmúlt év folyamán. Ennek örömére Zsolti készített egy térképet egy napos kirándulás-5letekkel Dublin és környékéről a releváns cikkeinkkel (már amihez vannak, ott a helyre kattintva megjelenik), hiszen hogyan is tudnátok legjobban ünnepelni velünk, mint hogy magatok is felkerekedtek és bejárjátok kedvenc helyeiteket vagy felfedeztek újabbakat kedvetekre ezen a csodaszép, zöld szigeten akár látogatóban járnátok erre, akár hosszabb időre!

A lista elég vegyes, van benne tengerpart, múzeum, megalitikus emlékhely, gyalogtúra-útvonal, kastélypark, állatsimogató,  activity park kicsiknek vagy a legnagyobbaknak is persze, ha még érzik a vérükben a ritmust:) Ki mire vágyik éppen, szerencsére a lehetőségek korlátlanok! Gyönyörű tavaszt kívánunk mindenkinek fantasztikus felfedezésekkel! És reméljük, hogy az elkövetkezőkben is izgalmas tartalmakkal tudunk nektek szolgálni innen Európa nyugati pereméről! Szeretettel,

az 1 éves KV

 

link: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=zsNr9CAkke5k.kdRyVlt5Y9hk&hl=en_US

(jelmagyarázat: zöld: tengerpart, beach; lila: felnőtt prg-ok, múzeum; kék: túra- sétautak, kirándulóhelyek; sárga csillag: gyerekprg.; átfedések persze mindig vannak!)

A bejegyzés trackback címe:

https://keltavandor.blog.hu/api/trackback/id/tr618498440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása