Kik vagyunk?
2015. április 03. írta: Kelta Vándor

Kik vagyunk?

11 éve élünk Írországban és öttagú családként is nagyon szeretjük felfedezni a minket körbevevő világot, így aztán szinte minden hétvégét a szabadban töltünk. Szeretünk túrázni, felfedezni kevésbé ismert helyeket, követni a helyiek tippjeit.

Ezen a blogon szeretnénk gyerekeseknek és nem gyerekeseknek egyaránt ötleteket adni, hogy merre érdemes kimozdulni a szigeten, persze szem előtt tartva, hogy így legalább nem kell senkinek órákat keresgélnie az ötleteket.

A 10 év alatt rengeteg helyet bejártunk már (és persze így is számos vár még mindig felfedezésre). Amennyire időm engedi, igyekszem a látottakat itt megosztani veletek, hogy rendszerben visszakereshető legyen mindenki számára az érdeklődési körének, vagy éppen egy-egy régiónak megfelelően. Remélem, sok olyan visszatérő olvasónk lesz, aki ide kattint majd, ha nem tudja éppen mit csináljon a hétvégén, vagy aki nem itt él, de pár napra/hétre az Ír-szigetre látogat utazgatni. És persze titokban azt is, hogy néhányatoknak meghozzuk a kedvét hogy maga is felkerekedjen és ellátogasson erre a szigetre a saját felfedezéseire:-)

Köszönjük, ha követtek, kérdeztek és velünk csavarogtok!

Ha kérdésed lenne az írországi utaddal kapcsolatban, akkor írj nyugodtan a "keltavandor@gmail.com" címre!

Ha meg még többet szeretnél megtudni rólunk, itt olvashatsz egy interjút is velem:

http://hortobagyirantottvombat.hu/kelta-vandor/

A bejegyzés trackback címe:

https://keltavandor.blog.hu/api/trackback/id/tr267332882