Kik vagyunk?
2015. április 03. írta: Kelta Vándor

Kik vagyunk?

15 éve élünk Írországban és öttagú családként is nagyon szeretjük felfedezni a minket körbevevő világot, így aztán szinte minden hétvégét a szabadban töltünk. Szeretünk túrázni, felfedezni kevésbé ismert helyeket, követni a helyiek tippjeit.

Ezen a blogon szeretnék gyerekeseknek és nem gyerekeseknek egyaránt ötleteket adni, hogy merre érdemes kimozdulni a szigeten, így nem kell senkinek órákat keresgélnie az ötleteket.

A 15 év alatt rengeteg helyet bejártunk már a szigeten, és amennyire időm engedi, igyekszem a látottakat itt megosztani veletek. Annak érdekében, hogy a tippek, régiók, helyek rendszerben visszakereshetőek legyenek mindenki számára,  érdeklődési kör, vagy éppen egy-egy régiónak megfelelően tudtok válogatni az oldalmenüben. Remélem, sok olyan visszatérő olvasónk lesz, aki ide kattint majd, ha nem tudja éppen mit csináljon a hétvégén, vagy olyanok, aki nem itt él, csak pár napra/hétre az Ír-szigetre látogat utazgatni. És persze titokban abban is bízom, hogy néhányatoknak meghozzuk a kedvét hogy maga is felkerekedjen és ellátogasson erre a szigetre a saját felfedezéseire:-)

Köszönjük, ha követtek, kérdeztek és velünk csavarogtok!

Ha kérdésed lenne az írországi utaddal kapcsolatban, akkor írj nyugodtan a "keltavandor@gmail.com" címre!

Zsuzsa

 

A bejegyzés trackback címe:

https://keltavandor.blog.hu/api/trackback/id/tr307332882
süti beállítások módosítása